Ooja ze zijn er weer de Lodejofeesten!!!

4 dagen dolle pret, ambiance en sfeer. Het worden terug feesten om nooit te vergeten.

Wat kan je allemaal verwachten:

// Zaterdag 21 april : Quiz //
Een heuse algemene kennis quiz wordt dit jaar georganiseerd door ons team. Geen paniek: de rondes zijn ludiek en toegankelijk! Ondertussen krijgt u de kans om een streekbier en aangepaste hapjes te degusteren en kan u zoals het hoort, blijven plakken. 😉 Iedereen prijs!
Meer info
Facebook-evenement

// Vrijdag 27 april: Comedy night //
Na het succes van vorig jaar organiseren wij ook dit jaar een comedy night. Wie het zal worden houden we nog even voor ons, maar de lachspieren zullen terug tot hun uitersten worden gedreven!
Meer info
Facebook-evenement

// Zaterdag 28 april: Schlageravond //
Sfeer, gezelligheid, op de tafels dansen en goede oude Vlaamse hitjes meer heb je niet nodig voor een geslaagde schlageravond. Dit jaar gaat Lodejo de foute toer op! Hou zeker in de gaten wie die avond komt optreden. Ik zou zeggen laat de zon in je hart en neem de Marie Louise richting het jeugdhuis die avond!
Meer info
Facebook-evenement

// Zondag 29 april jeugdbegingsspel //
Het grote Lodejospel voor alle jeugdbewegingen van Lochristi (15 tot 18 jaar) is terug! In het verleden organiseerde Lodejo al een groot spel waar alle jeugdverenigingen aan konden deelnemen. Dit willen wij graag terug in het leven roepen.
Aan JH Lodejo zal ondertussen een (hopelijk zonnig) terras open zijn en gaan we hamburgers maken voor de liefhebbers. Voor de iets minder actievelingen onder ons, gaat er op zondagnamiddag ook een Pietjesbak toernooi door!
Facebook-evenement volgt!

Inschrijvingen en meer info volgen binnenkort.
Hopelijk zien we jullie op al onze activiteiten!