Sinds lodejoheugenis organiseren we met het jeugdhuis de Lodejofeesten. Deze feesten omvatten een heel weekend en worden georganiseerd door de jongeren. Ook dit jaar is er een uitgebreid programma. Op Vrijdag 27 april organiseren we een schlageravond, zaterdag 28 april is het onze spetterende  comedynight en op zondag is er een groot spel voor alle jeugdbewegingen uit Lochristi.

Zaterdag 21 april Quiz

21/04/2018            Inkom: 16 euro per groepje          Start: 20 uur

Een heuse algemene kennis quiz wordt dit jaar georganiseerd door ons team. Geen paniek de rondes zijn ludiek en toegankelijk! Ondertussen krijgt u de kans om een streekbier en aangepaste hapjes te degusteren en kan u zoals het hoort, blijven plakken. 😉 Iedereen prijs!

Inschrijven via info@lodejo.be. 16 EUR per ploeg van vier personen.

Vrijdag: Comedy night
Lachen gieren en ook brullen

27/04/2018      VVK: NTB      ADK: NTB

COMEDY NIGHT Vrijdag 27 april. Na het succes vorig jaar, konden we het niet maken om niet opnieuw een comedy night te organiseren! De lachspieren zullen terug goed getraind worden.

Zaterdag: Schlageravond
Ambiance verzekerd

28/04/2018           VVK: 5 euro      ADK: 7 euro

Sfeer, gezelligheid, op de tafels dansen en goede oude Vlaamse hitjes meer heb je niet nodig voor een geslaagde schlageravond. Dit jaar gaat Lodejo de foute toer op! Ik zou zeggen laat de zon in je hart en neem de Marie Louise richting het jeugdhuis die avond!

5 EUR vvk/ 7 EUR adk kaarten verkrijgbaar bij de leden van Lodejo, Picasso, Absoluut en de bureau.

Zondag: Jeugdbewegingsspel
Alle jeugdbewegingen van Lochristi mogen deelnemen

29/04/2018

Het groote Lodejospel voor alle jeugdbewegingen van Lochristi (15 tot 18 jaar) is terug! In het verleden organiseerde Lodejo al een groot spel waar alle jeugdverenigingen aan konden deelnemen. Dit willen wij graag terug in het leven roepen.

Aan JH Lodejo zal ondertussen een (hopelijk zonnig) terras open zijn en gaan we hamburgers maken voor de liefhebbers. Voor de iets minder actievelingen onder ons, gaat er op zondagnamiddag ook een Pietjesbak toernooi door!