Op zaterdag 2 mei doen we naar goede gewoonte onze deuren open voor comedygeweld. Steven Goegebeur en Steven Gabriels zullen op onze lachspieren werken, het assortiment streekbieren op ons smaakpappillen.

Steven Goegebeur:

Steven begint te stralen telkens hij op een podium stapt, het is namelijk zijn natuurlijke habitat.
Hij bekijkt de alledaagse wereld door zijn eigen, niet-alledaagse bril. Steven is een “homo analyticus”, die kort op de actualiteit inspeelt en daardoor zichzelf steeds vernieuwt. Zelfs het publiek is niet veilig voor zijn spervuur van grappen : interactie met de toeschouwers is voor hem vanzelfsprekend.
Steven Goegebeur is de Wayne Rooney van de comedy. Net als de spits van Manchester United is hij een publiekspeler, speelt hij kort op de bal, gaat hij recht op doel af en wil hij scoren!
(Raf Coppens)

Steven Gabriels:

Steven Gabriels groeide op in het laatste huis van een doodlopende straat in de buurt van Antwerpen. In zo’n geval kan je twee dingen doen: je dagen doorbrengen met intens uit het raam staren in de hoop af en toe iemand te zien die zich van straat vergist heeft. Of je kan beslissen de deur uit te gaan, een podium te zoeken en de mensen
te vertellen van wat je allemaal gezien en bedacht hebt, daar bij dat raam.
Het is het tweede geworden.

————–Kaarten—–———
€ 8: Leden
€ 9: Niet-leden
€ 12: aan de kassa

————–Deuren?—–———-
20u00: deuren gaan open
20u00: Aanvang van de voorstelling

————–Extra’s—–———–
Streekbieren en after party!

Kaarten zijn te verkrijgen bij de bestuursleden van het jeugdhuis en in het jeugdhuis zelf!

Bestellen kan ook door te mailen naar info@lodejo.be met vermelding van het aantal gewenste kaarten. De betaling dient dan wel binnen 5 dagen te gebeuren.

Hopelijk tot dan ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring heeft.