3 op 10 jongeren hebben tijdens de coronacrisis last van psychische problemen. 1 op 5 jongeren leeft in armoede. Deze cocktail zorgt ervoor dat er een heleboel jongeren niet de gepaste begeleiding krijgen.

Jeugdhuis Lodejo uit Lochristi wil niet langer toekijken en heeft daarom besloten de handen uit de mouwen te steken. Samen met onze vrijwilligers ontwikkelden we een ultramoeilijke transparante plexiglas puzzel, die we via www.apieceofmind.be verkopen om geld in te zamelen voor vzw aPart. Zij zullen de integrale opbrengst van dit project gebruiken voor het aanleggen van een sociale kas die wordt gebruikt voor het bekostigen van therapeutische consulten van maatschappelijk kwetsbare jongeren.

Jeugdhuis Lodejo koos voor een puzzel omdat dit een populaire bezigheid blijkt te zijn om rust te vinden in deze moeilijke dagen. Het ontwerp, in de vorm van een brein, vervaardigd uit gerecycleerd plexiglas, komt van het jeugdhuis en de puzzel wordt coronavrij verzonden via de post voor maar 25 euro. We zetten met ons jeugdhuis onder andere in op ondernemerschap. Via dit project leren onze jongeren een product ontwikkelen en in de markt zetten.

Wil jij graag zo een puzzel bemachtigen klink dan op deze link

Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring heeft.